Høsten er her. Tid for varm genser og kakao foran peisen. Eller?
Denne høsten er det utrolig mye som skjer i byen vår. Sjelden har vi sett et tettere program med konserter, festivaler og utstillinger. I denne utgaven av Byliv blir vi nærmere kjent med Anne Lene på La Scarpa – damen som i en årrekke har sørget for at du skal slippe å gå med sko og klær som alle andre har. Vi har også snakket med venninnene Åse Helene og Kirsten Marie som driver en strikkebutikk litt utenom det vanlige, og tatt turen innom Berge Libris, som gir oss spill og boktips til mørke kvelder. Frister det med en skogstur? Vi har gode tips til bynære turer med barna.
Kristiansand ble nylig tildelt Statens pris for Norges mest attraktive by med bakgrunn i god sentrumsutvikling de siste årene. I vår faste byutviklingsspalte ser vi nærmere på hus med historie i sentrum.

God lesing!

Heidi Sørvig, leder Kvadraturforeningen.