På Torvet kan du stige inn i den største lyskula byen noen gang har sett. Den glitrer og
skinner og gir garantert julestemning!

 

– Vi er ekstatiske, sier leder av Kvadraturforeningen, Heidi Sørvig. – Vi overgår oss selv, men vi hadde ikke klart det alene. Jeg sikter selvfølgelig til Sparebanken Sør, som har gitt byen en gave på 250 000 kroner, akkurat det installasjonen koster.

Inne i den gjennomsiktige, vakkert lyssatte kula er det benker for publikum, og attraksjonen er allerede blitt en populær selfie spot. Sammen med gågatene, julemarkdet, isbanen og det spektakulære lysshowet på domkirken byr Kvadraturforeningen på julefornemmelser over en lav sko. – Kula er lekker og innbydende, sier Nina Sørensen, banksjef for privatmarkedet i Sparebanken Sør. – Vi vil bidra til mer liv, handel og bevegelse i sentrum, og dette er en flott måte å gjøre det på.

Det er gøy å se at Kvadraturen år for år blir den strålende julebyen vi elsker! Det er fristende å si at et besøk i julekula alene er verdt turen til byen. Det ville imidlertid være til forkleinelse for alt det andre som skjer – og for alt som bugner i små og store butikker. Her er det bare å kaste seg ut i mangfoldig og glitrende julehandel!