I Kvadraturen har vi gjort vårt beste for å at førjulstiden skal bli så hyggelig som mulig.
Byen bader i lys, med den nye julekula som selve rosinen i pølsa.

Vi gleder oss stort over årets julegave til byens innbyggere: Et helt nytt, spektakulært 3D-show som skal vises på domkirkens fasade fra 14.desember.
I denne utgaven av Byliv har vi snakket med gjengen bak lysshowet og de som har gjort det mulig å gjennomføre det. Vi har tatt en prat med byens blomsterdronning, Camilla Dversnes, og vi har truffet senterleder på Sandens for å snakke om det store 10-årsjubileet. Vi har møtt mannen bak byens nye attraksjon – Xland, og snakket med innehaver av den 120 år gamle butikken Sønnik, Torfinn Skuland. Og julegavetips, det får du nok av – både til han, henne og ungene.

God lesning og god jul!
Heidi Sørvig, leder Kvadraturforeningen