Årets utgave av Bymote er den tredje i rekken og blir arrangert 10. april på
Clarion Hotel Ernst. Moteshowet lokker med attraktive foredragsholdere og
de nyeste trendene fra Kvadraturens butikker.

– Vi ønsker å løfte fram nisjebutikkene og vise fram vårens og sommerens klestrender. Dette blir en kveld hvor vi håper venninner treffes etter jobb for å sosialisere og samtidig bli inspirert, uttaler leder av Kvadraturforeningen, Heidi Sørvig.

STERK STEMME
I år ønsket de en annen type foredragsholder. Der det tidligere var mer humorpreg med komikerene Christine Koht og Tore Petterson, har arrangøren i år booket Hanne Kristin Rohde. Rohde er utdannet jurist og kan se tilbake på en lang lederkarriere i Oslo-politiet. I dag er hun blant annet kjent som forfatter og foredragsholder, og er et kjent ansikt fra denpopulære TV2-serien Åsted Norge. Hun er en ettertraktet foredragsholder, og vil under Bymote snakke om sin ledererfaring – Jeg har sett og hørt henne tidligere; Vi ble trollbundet i 45 minutter. Det blir alt fra latter til sterke følelser. Vi håper mange vil høre på henne, sier Sørvig. Nyheter og overraskelser Bymote er kjent som Kvadraturens eget moteshow. Her får butikkene vist fram nyheter som dukker opp i hyllene framover. – Vi håper at mange vil få et hyggelig bekjentskap med våre butikker. Vi har utrolig mye fint å tilby i Kvadraturen, og ønsker å vise det store utvalget, sier hun.

Hilde Ottem, en av Norges ledende stylister og makeup-artister, kommer for å snakke om hvordan man kan bli en tydeligere utgave av seg selv. Hun vil også gi råd om kosthold, livsstil og hudpleie. noe for alle –Vi inviterer til fest for alle. Menn er også hjertelig velkommen. Det vil dukke opp noen overraskelser, og jeg kan røpe at det vil bli noe man vanligvis ikke ser på catwalken. Ta med deg venner og få nyttige tips – dette blir fantastisk! lover Heidi Sørvig.