Sandens får nå enda større bredde innenfor velvære, elektronikk og servering. Tar du turen innom vil du se at noen utvider, nye butikker flytter inn og flere spisesteder åpner dørene.


Elkjøp Phonehouse
blir byens nye Telenorforhandler, og leverer full pakke innen mobiltelefoni. Her får du eksperthjelp til valg av både abonnement og ekstrautstyr som deksler, høyttalere, hodetelefoner og wearables. Du kan også kjøpe varer fra hele Elkjøps sortiment og få dem levert hjem på døra.

Kjell & Company har Nordens desidert største utvalg av tilbehør til hjemmeelektronikk. Her kan elektronikkelskere fråtse i nærmere 10 000 ulike produkter innenfor segmentet, som datamaskiner, nettverk, mobil, nettbrett, hjemmekino og smarte løsninger til hjemmet.

Big Bite har rask og rimelig mat for folk på farten. Her får du en rekke varianter av deilige subs, wraps, salater og drikke.

Det splitter nye restaurantkonseptet San Sebastián åpner i løpet av juni. Lokale aktører står bak spisestedet som også får uteservering. De byr på spennende matopplevelser, som baskiske pintxos – små, velsmakende munnfuller lekkert dandert på en liten pinne. Den perfekte følgesvenn til god drikke!

Kicks utvider og bygger en fantastisk ny og flott «Beauty Destination». A-Salong har bygget ny og større salong. Renates Hud & Make Up flytter til nye, større lokaler.

Leave a Reply