Ikke mye kan måle seg med Kristiansand når byen bader i sol, sommer og yrende byliv.
Vi gleder oss til en tid full av moro, festivaler, strandliv, reker, avslapping og makrellfisking. I denne utgaven av Byliv kommer vi nærmere inn på Hopeful-prosjektet og får en sniktitt inn i den fantastiske byhaven de har. Det har skjedd mye spennende på Sandens – vi får en god oppsummering av siste nytt der også. Videre treffer vi gjengen på Edgars bakeri, og vi har tatt turen innom byens eldste restaurant – Sjøhuset, som lever i beste velgående! Trenger du tips til hagefesten, kan du lese mer om det i vår hagesak, og skulle behovet for sommerlektyre være påtrengende har vi råd om den slags også.

Kan vi ikke bare være enige om at sol + sommer + Kristiansand = det beste som finnes?

Heidi Sørvig, Leder Kvadraturforeningen