BYHØST

Nå nytter det ikke lenger å tviholde på sommeren – høsten er over oss og det kan være godt det og! Kvadraturen er proppfull av høstnyheter; klær, sko, interiør og råvarer. I denne utgaven av Byliv har vi møtt den engasjerte gjengen bak K14, som bygger 17 000 kvm nye kontor- og næringslokaler midt i Kvadraturen. Vi har tatt turen innom Jordbærpikene på Sandens og truffet VVS-veteranene fra Reiersen. Vi har også snakket en støvel full med Andreas Lauvland fra Lauvland Øyeoptikk, som sammen med sine 14 ansatte fremdeles brenner like hardt for faget som da bestefaren åpnet butikken i 1936. Det er gøy å bli bedre kjent med menneskene bak disken. Ting skjer i Kvadraturen og på side 64 kan du lese deg opp på butikker som flytter, nye eiere, eller nye merker. La deg inspirere av høstens moter til dame og herre. Nyt saken om høstens spiskammers, med tips og oppskrifter til og med jeg fikser!

God lesing!
Heidi Sørvig, Leder Kvadraturforeningen

ÅPNINGSTIDER BUTIKKER
man-fre: 09–18 lørdag: 10–16
SLOTTET
man-fre: 09–19 lørdag: 10–17
LILLEMARKENS
man-fre: 09–18 lørdag: 10–16
SANDENS
man-fre: 09–20 lørdag: 10–18
TORVKVARTALET
man-fre: 09 – 20 lørdag: 10 – 18
HUSK LANGÅPENT PÅ TORSDAGER til kl 19.00.
Gjelder butikker i Markensgate, Lillemarkens og Slottet.
Sandens og Torvkvartalet har åpent til kl 20.00.