Skip to main content

«Jeg akter å leve mens jeg er i live», er både butikkens og kjøpmannens filosofi.

Han har et håndtrykk man aldri glemmer. Det er inderlig, fullt av gode ønsker, og gir humøret en dult i nordlig retning. Akkurat som Harald Feylings butikk Regntøyspesialisten i Markens. Bak navnet finner man klær og utstyr som tilrettelegger for gode naturopplevelser, aktivitet og personlig utvikling – men som også er stilige å se på.
– Sortimentet vårt er hverken sport eller mote, men midt i mellom. Vi har en helt egen identitet og kan virkelig kalles nisje med rette, smiler kjøpmannen. Han vil slett ikke kalles eier, daglig leder eller sjef.
– «Kjøpmann» forteller mye mer om hva jeg er, slår han fast.
Han er på gulvet, med kunder, med varer – og med en driv som få.

ORRLEIK OG PRODUKT
Harald er godhjertet kompromissløs og setter store krav til kompetanse blant de ansatte. Alle som jobber for ham må være dedikerte.
– Forrige helg tok jeg med alle ansatte ut i skauen på orreleik. Det var magisk der vi listet oss gjennom skogen i stummende mørke, ikledd butikkens eget tøy for å teste det ut. Naturopplevelser, det kan han ikke få snakket varmt nok om.

– Det er godt for psyken, og det gir bedre livskvalitet. Naturen gir oss små innblikk i noe større, og det er så viktig for livsglede. Og er man kledd riktig, får man en bedre opplevelse. Dermed starter en god naturopplevelse her i butikken.

NISJETURER
Harald er med rette stolt av nisjebutikken sin, som det ikke fins maken til i hele Norge. Det er nemlig også en konseptbutikk, som blant annet arrangerer foredrag i overetasjen og ikke minst skreddersyr turer til Svalbard hvor han selv er med som turleder. Disse har fått rykte på seg for å være skjellsettende gode opplevelser, og Harald brenner for dem.
– Hver gang jeg går ut av flyet der oppe får jeg gåsehud og tårer i øynene. Man er ikke den samme når man kommer hjem igjen, det er turer som endrer livet, understreker han.
God helse er i skuddet blant kundemassen, og for ham selv. God helse fordrer aktivitet, og man er mer aktiv som tørr og varm. Så enkelt er det.

FULL SCORE PÅ FACEBOOK
Facebooksiden vitner om en ekstatisk kundeskare.
– Alle ansatte må lese disse anmeldelsene. For oss er dette et skattkammer, og det forplikter oss på både tillit og troverdighet når vi omtales slik, avslutter den sagnomsuste kjøpmannen i Markens gate:
«Uten å kjenne noe særlig til butikken, gikk jeg inn der en gang i høst. Jeg skulle bestille Svalbardtur til min mann. Der ble jeg møtt av verdens hyggeligste mann –Harald Feyling, og hans mannskap på Regntøyspesialisten. Det er ikke en hvilken som helst butikk! I tillegg til butikkdriften ble jeg møtt med en atmosfære som var helt spesiell! Gå innom butikken og oppdag selv – fyll dagen med mening. Du vil bli varm om hjertet når du går ut igjen. Dagen din blir superfin…og jeg ble også med på Svalbardturen».

EN ANNEN KUNDE SKRIVER:
«Suveren butikk med antrekk/utstyr for hverdagen samt korte og lengre turer. Meget kyndig veiledning fra de ansatte gir trygghet for at din handel blir til ditt behov. Når man i tillegg blir møtt av et varmt smil og godt humør er det bare å fryde seg mellom hyller og stativ… det er lett å drømme seg bort til høye topper og hvite vidder i denne butikken. Anbefales virkelig… !!»


BUTIKK:
REGNTØYSPESIALISTEN, OGSÅ KJENT SOM ”HELLY HANSEN- BUTIKKEN”
KJØPMANN: HARALD FEYLING
VARER: REGNTØY, TURTØY, FRITIDSTØY, FRILUFTSLIV
MERKER: FJÄLLRÄVEN, HELLY HANSEN, NORRØNA, DEVOLD, BERGANS OG DIDRIKSONS M.M.