Skip to main content

REDAKSJONELL ANNONSE for TORVKVARTALET

Torvkvartalet har seks restauranter og kafeer på rekke og rad, alle med førsteklasses
utsikt til det som skjer på Torvet.

Restaurantrekka er komplett!I oktober 2017 åpnet Torvkvartalet, Kristiansands handlemagasin for mote, design, velvære – og mat. I dag rommer det seks ulike restauranter og kafeer innenfor en avstand på 150 meter. Dette er blitt den perfekte møteplass for alle som ønsker shopping, mat og byliv. – Det er endelig komplett på Torvet! Vi har fått en restaurantrekke på et helt annet nivå enn det var tidligere, med flotte uteserveringer. Dette er den store møteplassen i byen, erklærer Tore Gjesteland fra Jonas B. De øvrige fem kafé- og spisestedene er Herlig Land, Starbucks, Monsoon, Panda Panda og Torvet Bistro. Du skal være ganske kresen i matveien for å ikke finne noe som frister i denne rekka. Urbant konsept Et av de nyeste tilskuddene er Panda Panda. Medeier Narve Ellefsen mener at dette er et unikt konsept i Kristiansand.
– Vi ønsket å skape noe moderne og urbant. Dette er en kafé med sunn mat og Kristiansands beste kaffe. Du får salater, smoothies, wraps og supper. Hos oss skal du sitte igjen med god samvittighet etter du har spist, sier Ellefsen med et smil. – Torvet er fantastisk. Vi har mange gode naboer, vi utfyller hverandre sier Ellefsen.

RESTAURANTREKKA PÅ TORVET ER ENDELIG KOMPLETT:
1. STIKK INNOM TORVET BISTRO FOR EN DELIG MIDDAG 2. PANDA PANDA HAR FANTASTISK KAFFE 3. LUNSJ HOS MONSOON

 

MAT OG DRIKKE
Det er en variert matopplevelse du nå får på Torvet. Øverst, hos Torvet Bistro, får du servert franskinspirert mat i lune omgivelser. Har du lyst på sushi og asiatiske smaker, stikker du innom Monsoon. Nærmest Markens ligger Herlig Land, restauranten som er kjent som et av byens midtpunkt, og som har restaurant, kafé og bar under samme tak. I 2017 åpnet også Starbucks på Torvet. Administrerende
direktør i Starbucks Scandinavia, Joannis Vendrig, er tydelig på at beliggenheten var essensiell for deres etablering i Kristiansand. – Beliggenheten i sentrum av Kristiansand er helt avgjørende for oss. Starbucks ønsker å være tilstede i det levende bybildet, uttalte Vendrig. Sentrum for gode opplevelser Men folk besøker ikke byen kun for mat og shopping. For mange betyr tid i byen opplevelser, energi og liv. – De har lyst til å oppleve noe, og Torvet er en destinasjon for nettopp det. Hos Jonas B. inviterer vi til lørdagsjazz den første lørdagen i måneden. Folk forbinder oss med pizza, men vi serverer også pasta, burger, fiskeretter og salater, sier Thomas Berntsen fra Jonas B.