Skip to main content

Tiden vi er inne i har vært tøff for mange av oss. Det gjelder også byens butikker, restauranter og andre næringsdrivende. Derfor er det viktig å ta vare på byen gjennom å bruke den. Selv om det er mange restriksjoner når det gjelder avstand og antall personer som kan møtes, er det heldigvis mye å se frem til og en masse spennende å finne på i byen vår.

Å ta byen i bruk kan bety så mangt.  For noen er det å rusle gatelangs i vårsola og vindusshoppe, for andre handler det om å sette seg ned med noe godt i glasset på et av de spennende serveringsstedene som har dukket opp de senere år – gjerne utendørs. Eller hva med å kjøpe seg en matbit og legge lunsjpausen til en av byens flotte parker og rekreasjonsområder?

MER Å BY PÅ

Kvadraturens slagord og kundeløfte er mer å by på. I det ligger det at Kvadraturen skal være et opplevelsessentrum som har en særegen atmosfære og der det alltid er noe som skjer. Og alle, spesielt de i blant oss som har levd en stund, kan skrive under på at det sammenlignet med noen tiår siden, virkelig er en levende og pulserende by vi har. Kvadraturen har blitt et mer dynamisk sentrum med flere attraktive forretninger og serveringssteder. Videre har det skjedd mye positivt i byen innen kultur og opplevelser, som for eksempel Sørlandets Kunstmuseum, Kilden, Aquarama, Fiskebrygga.

Hva med å ta en lunsj i det fri i en av byens flotte parker? Eller en frisk dukkert på Bystranda, en god kopp kaffe på en av byens kaffebrennerier, årets første utepils på Fiskebrygga, en deilig soft-is på en benk på torvet, shopping med venninner, en tur på museum, eller kino, eller teater … En levende by trenger levende folk!, og mulighetene til å nyte byen er mange og varierte. Kos deg i vårsola, og bruk byen på din måte.