Skip to main content

Tror du at du må ut av sentrum for å kjøpe sofa eller ny spisestue? Da må du rett og slett tro om igjen.

I Kvadraturen ligger interiørbutikkene tett, og mange selger også møbler. Lenestoler, sofabord, hyller, kommoder, bilder, tepper, lamper, utemøbler. I tillegg til sofaer og spisestuer. Dessuten befinner alt du måtte ønske deg av dekor, dekketøy og noe kjeskent til både tallerkenen og glasset seg innenfor en ganske liten radius.

Med et så stort mangfold av butikker finnes det noe for enhver smak, og for enhver lommebok. Vi oppfordrer deg til å sjekke ut kartet på neste side, og ta turen innom en eller flere av disse neste gang du er på jakt etter noe nytt. Eller bare er ute etter inspirasjon – for det kan vi love at du vil finne.

Som du skjønner er det ingen vits i å vende nesa ut av byen – Kvadraturen leverer på alle plan!

Grindberg Møbler og Interiør

TANGEN 20

Alt du trenger til innredning av hjem og hytte. Et mangfold og særegent utvalg av møbler, gardiner, lamper, tekstiler og interiør som gjør hjemmet ditt helt unikt.

Hopeful

KIRKEGATA 20B

To etasjer med gaver, kunst, interiør, dameklær og -sko av høy kvalitet. På kunstloftet finner du bilder fra en rekke norske kunstnere, og i bakgården kan du nyte en kaffe og matbit i nydelige omgivelser.

Atelier Ribe

KIRKEGATA 20A

Lekker butikk med utstillinger som garantert vil inspirere deg! Her finner du møbler, interiør, kunst og andre ting til hjemmet fra mange kjente skandinaviske merkevarer.

No. 1 Gave & Interiør

SKIPPERGATA 37

Spennende butikk med masse interiørartikler i tillegg til lamper og småmøbler. Her finner du det du trenger til både inne- og uteplassen.

Hansen & Co

SKIPPERGATA 14

Kåret til Norges beste design- og interiørbutikk to år på rad! De har fokus på merkevarer og velger det beste fra de beste, noe som gir et bredt utvalg gave- og interiørartikler. I tillegg har de en avdeling for møbler.

Kremmerhuset

MARKENS GATE 37

Interiør- og gavebutikk med et rikholdig sortiment. Småmøbler, tekstiler og dekor i tillegg til et godt utvalg kunstige planter.

Nille

MARKENS GATE

Interiør og tekstiler for enhver lommebok. Et stort utvalg av lykter, lysfat og lysestaker og det du måtte trenge for å dekke et vakkert bord i høst.

Tilbords

LILLEMARKENS

De lekreste serviser og alt du trenger av pynt og dekor for å dekke et flott bord. I tillegg et godt utvalg interiørartikler, som lysestaker, vaser, lamper og Kay Bojesens trefigurer.

Jernia Torjesen

LILLEMARKENS

Det du trenger til kjøkkenet finner du her – fra nytteting, glass og boller til lys og servietter. De har også flotte lykter og bålpanner til utendørs bruk.

Kitch’n

LILLEMARKENS

Kjøkkenet er hjemmets hjerte, og her finnes alt du trenger for å pimpe kjøkkenet til nye høyder. Bestikk, vakre glass og serviser i alle slags farger i tillegg til dekor fra kjente merkevarer.

Kid Interiør

LILLEMARKENS

Duker, sengetøy, puter og gardiner. I tillegg småmøbler, lamper, dekketøy og mye interiør. Her finner du også mye fint til barnerommet.

Upstairs

MARKENS GATE 20

Et enormt vareutvalg bestående av interiør, småmøbler, sesongartikler i tillegg til all verdens ting og tang! Blant de beste på lys og servietter. Her finnes all dekor du trenger når du skal holde fest, inkludert innbydelsene.

Entré Klær og Interiør

RÅDHUSGATA 8

En innholdsrik butikk med et stort utvalg interiør- og gaveartikler. I tillegg har de lekre dameklær, -sko og tilbehør. Her finner du garantert noe du liker!

Ting

TORVKVARTALET

Mange flotte og artige design- og kvalitetsprodukter. Her finner du småmøbler, lamper og interiørartikler fra kjente merkevarer, også til barnerommet. En morsom butikk å besøke.

Clas Ohlson

SANDENS

Lamper, småmøbler, krukker og alt du trenger til borddekking. Her finner du også tekstiler som puter, pledd og sengeklær.

Princess

SANDENS

Stort utvalg tekstiler, deriblant det originale Mariusmønsteret. Et stort utvalg duker, også i metervare, og dekor som passer til.

Olivias Hus

MARKENS GATE 9

Stor og inspirerende butikk som fører ledende merkevarer innen møbler, interiør, klær og sko. Alt fra sofaer og spisestuer til knagger og skjærefjøler – her er noe for ethvert behov.

Milla Interiør

DRONNINGENS GATE 22

Skulpturer, vaser, puter og pledd. Her finner du en mengde flotte interiørartikler i tillegg til møbler og et stort utvalg klær og accessories til kvinner.