Skip to main content

God søvn, behagelig atmosfære og aha-opplevelser

Hotelldirektør Kristine Ravnevand oser av stolthet over Kristiansands nye hotell på torvet. Etter flere års byggeprosess er det endelig klart til å fylles opp av gjester.

Fra du tar steget inn døren skal du merke at dette er et sted hvor det er godt å være. I tillegg til god stemning ønsker vi også å gi gjestene små, positive aha-opplevelser gjennom hele oppholdet, slik at de kommer igjen og igjen, forteller den engasjerte hotelldirektøren Kristine Ravnevand. For å oppnå dette lover hun ypperlig service, markedets beste senger, tekniske fasiliteter på toppnivå, kunstopplevelser, designmøbler og ikke minst deilig mat fra hotellrestauranten Torvet Bistro.

Service og søvn
Både Kristine Ravnevand og eierne av hotellet har lang erfaring fra hotellbransjen, og vet at god service og god søvn verdsettes høyt av gjestene. – Vi som jobber her står på scenen hver dag. Med dette mener jeg at vi har en holdning om å prestere vårt aller beste. Men service er ikke bare en innstilling, det er også et fag som vi har stolthet i å utøve, understreker Ravnevand. I annonsene for Thon Hotel Parken lover hotellet de beste sengene i byen. Hotelldirektøren utfordres til å begrunne påstanden. – Vi har investert mye i senger fordi søvnkvalitet er viktig, og har blant annet valgt den beste madrasskvaliteten man kan oppnå på et hotell. Det er derfor vi tør å komme med et såpass friskt reklamebudskap, smiler hun.

 

 

Franske matopplevelser
For å sikre et best mulig mattilbud i hotellrestauranten har Thon Hotel Parken fått med seg eierne av Bønder i byen og Sjøhuset på driftsog eiersiden i Torvet Bistro. – Kjøkkenet bruker gode, norske råvarer tilberedt etter tradisjonelle, franske oppskrifter. Selve restauranten er innredet i fransk bistrostil, og vi håper og tror at både hotellgjestene og byens befolkning vil oppleve Torvet Bistro som et av byens bedre spisesteder, sier direktøren. Hun legger til at det både i førsteetasjen og restaurantkjelleren blir mulig å booke større og mindre rom til feiringer og samlinger i privat regi eller bedriftssammenheng.

Kurs og konferanser
Kongstanken bak organiseringen av hotellet handler om at hver del – herunder overnatting, mat og konferansevirksomhet – drives av mennesker med spisskompetanse på de ulike forretningsområdene. Eventbyrået Best Event vil derfor håndtere alt av møte, kurs- og konferanseaktiviteter. – Thon Hotel Parken er først og fremst et businesshotell, og dette har vi tatt på alvor når det gjelder prioritering av møteromsfasiliteter og tekniske anlegg. Men det hjelper ikke med fremtidsrettet og fancy utstyr hvis det ikke funker, avbryter den sympatiske direktøren seg selv og fortsetter: – Derfor har vi alltid tilgjengelig teknikere fra Best Event, slik at arrangører kan senke skuldrene og stole på at alt går som planlagt, poengterer hun.

Kunst og design
Den tidligere håndballproffen og kunstneren Isabel Blanco har fått oppdraget å utsmykke Thon Hotel Parken med sine fargerike og lekne refleksjoner over temaet englevakter. – Isabel Blanco er en fantastisk kunstner, og har fått full kunstnerisk frihet til å skape et bygg hvor det dukker opp små og større kunstverk over alt. Hennes visuelle verden handler om hva englevakter gjør på fritiden når superkreftene lades opp. Prosjektet vil vare i flere år, og gjestene vil etter hvert få mulighet til å kjøpe bildene på veggen. Dermed er vi faktisk også et slags galleri, konstaterer Ravnevand muntert. Heller ikke innredning og interiør er tilfeldig. Hotelldirektøren, som selv er dansk, synes de skandinaviske designmøblene på rommene og i fellesarealene utgjør prikken over i-en når det gjelder å sette den rette stemningen. – Møblene er fra den danske designinstitusjonen Erik Jørgensen Møbelfabrik, som produserer gamle klassikere og nye designmøbler fra anerkjente møbeldesignere. Å samarbeide med dem var en fornøyelse, og det eneste som gjenstår nå er at fornøyde hotellgjester bruker møblene hver eneste dag, ler Kristine Ravnevand og oppfordrer alle til å ta turen innom Thon Hotel Parken i sommer.