Skip to main content

Dysleksien har vært slitsom, men Camilla Dversnes (40) har alltid hatt desto bedre kreative evner. Hjemme på pikerommet slet hun ut morens symaskin, og blomstene dyrket hun fram selv. – Jeg har vært heldig med mine foreldre. De ga meg frihet til å konkurrere tidlig og dermed oppleve mestringsfølelse, sier Dversnes, som bare var 22 år da hun startet Camillas Blomsterdesign i Henrik Wergelands gate 25.

 

ALLE LIVETS FASER
For fire år siden startet hun butikk nummer to i Sandens. I tillegg har hun andre roller blant annet som nasjonal dommer og foredragsholder. – Jeg har bygget opp en bred kompetanse som har gitt meg mulighet til å være med på mye. Jeg møter mennesker i alle livets faser i jobben min. Fra start til slutt, i feiring og i sorg. – Vår jobb er å skape glede i form av blomster, uansett situasjon. Noen dager er tyngre enn andre, men jeg synes spesielt sorg er meningsfullt å jobbe med, avslutter Camilla. Nå står julen for døren og Camilla ser fram til en høytid med mye å gjøre og mange hyggelige tradisjoner.

CAMILLAS TIPS
Å være individualist er en del av trendbildet, men noen ting går likevel igjen denne julen. Camilla nevner maksimalisme, kontraster og flere og mer mettede farger. Selv setter hun stemningen med avskårne blomster og levende lys. Det skaper fin høyde på et dekket bord. Hun anbefaler å legge ting man finner i naturen langs midten av bordet i en fin rytme. Vil man ha litt glam, kan man alltids tilsette glitter og fine julekuler. Julestemningen bør imidlertid starte før man setter seg til bords. – Et festdekket bord og et pyntet inngangsparti står høyt hos meg, sier Camilla, og deler sine tips: – Frys islykter mellom to gryter stripset i hverandre, g jerne med blomster i. Bruk et tau og vikle ting fra naturen rundt for å lage en girlander du kan henge rundt døren. Kommer man til et hyggelig inngangsparti, vet man at julefesten også blir hyggelig.