Skip to main content

REDAKSJONELL ANNONSE FRA COSMO CLINIC

Kirurgisk presisjon av internasjonalt kaliber

Kirurgene Hilde Brunvold Bjærke og Tormod Westvik på Cosmo Clinic er anerkjente størrelser innen rekonstruktiv og kosmetisk kirurgi. Begge mener spisskompetanse er avgjørende for å oppnå gode resultater.

– For oss på Cosmo Clinic er spesialisering høyt prioritert. Jeg utfører kun ansiktsløft og annen ansiktskirurgi, og Tormods spesialfelt er neseoperasjoner. Spesialisering gjelder også for resten av staben på klinikken. Vi fokuserer utelukkende på det vi kan best; da blir volumet større og pasientene kan være trygge på at de får best tenkelige kvalitet, forteller Hilde Brunvold Bjærke, spesialist i plastisk kirurgi ved Cosmo Clinic.

BANEBRYTENDE ARBEID

Hilde jobbet som kirurg ved Rikshospitalet i 18 år, og var overlege med ansvar for ansiktskirurgi ved plastikkirurgisk avdeling i tolv av dem. Hun spesialiserte seg på svært avanserte muskel- og nerveforflytninger i ansiktet hos pasienter som lider av facialisparese (ansiktslammelse). Ved Cosmo Clinic utfører Hilde og ektemannen Tomm alle ansiktsløft.

– Ved Cosmo Clinic etterstreber vi et naturlig uttrykk, og det er viktig for oss at pasienten ikke ser «operert» ut. Ansiktsløftene utføres med topp moderne metoder, understreker Hilde.

Den profilerte kirurgen ble i 2018 intervjuet på NRK Nyhetene og God Morgen Norge om sin unike kompetanse innen banebrytende ansiktskirurgi ved ansiktslammelser.

COSMO CLINIC HAR TOPP FASILITETER, OG KIRURGENE BRUKER ALLTID GOD TID PÅ PASIENTENE I FORKANT AV OPERASJONER.

ANERKJENT I USA

Også Tormod Westvik er en markant internasjonal størrelse innen sitt felt – nesekirurgi. Han har lang erfaring fra USA, og er den eneste plastikkirurg i Norge som er ABPS Board Certified in Plastic Surgery. Da han arbeidet i USA var han med i teamet som utførte den første amerikanske fullansiktstransplantasjonen.

Tormod Westvik er fast instruktør ved det årlige Dallas Rhinoplasty Symposium i Texas, som tiltrekker noen av de fremste plastikkirurgene i verden. Det er en stor anerkjennelse å bli invitert til å undervise på dette arrangementet.

– Etter utdanningen i Norge var jeg ni år i USA, og spesialiserte meg innen generell kirurgi ved Yale University og i plastikkirurgi ved Harvard University. I denne perioden hadde jeg særlig fokus på avanserte rekonstruksjoner ved bruk av mikrokirurgiske teknikker, samt behandling av skader og defekter etter alvorlig sykdom, som for eksempel kreft, forteller Tormod og supplerer:

– I tillegg har jeg spesialisering innen neseplastikk, og er kanskje den som utfører flest neseoperasjoner i Norge i dag. Neseplastikk er ekstremt krevende; kun en håndfull kirurger mestrer og tilbyr dette i Norge. Noen tror at man må til andre land for å få korrigert nesens utseende av en ekspert, men det stemmer ikke. Det finnes dessuten utallige grunner til å styre unna plastisk kirurgi i utlandet. Det utvikles stadig nye plastikkirurgiske teknikker og verktøy som gir bedre resultater enn man kunne oppnå før. Cosmo Clinic har som mål å være i fremste rekke, og arbeider for at plastikkirurgi i Norge skal holde internasjonalt toppnivå.

KONSULTASJONER PÅ CLINIC QUIST

Cosmo Clinic holder til i Nydalen i Oslo, og det er her alle operasjoner utføres. Klinikken får pasienter fra hele landet, og i Kristiansand gjennomfører Hilde Brunvold Bjærke konsultasjoner etter avtale hos Clinic Quist i Skippergata 34. Aldersgrensen for en konsultasjon er 20 år, den koster 500 kroner og er helt uforpliktende.

– Vi bruker alltid god tid på pasientene. Det er viktig at de får et realistisk bilde av hva som kan oppnås, og forstår at det er en risiko forbundet med all kirurgi. Jeg gjennomfører kun konsultasjoner om facelift og annen ansiktskirurgi, og henviser videre til Tormod eller andre av våre erfarne kirurger dersom det er nesen, brystet eller øvrige kroppsområder det gjelder, avslutter Hilde Brunvold Bjærke, spesialist i plastisk kirurgi ved Cosmo Clinic.

Cosmo Clinic
Sandakerveien 114b, 0484 Oslo
Tlf. 21 05 56 60 / 941 78 558

 

Hilde B. Bjærke, overlege og plastisk kirurg med spesialisering innen ansiktskirurgi.

Tormod Westvik, overlege og plastisk kirurg med spesialisering bl.a. innen neseplastikk.

Thomas Berg, overlege og spesialist i plastisk kirurgi med spesialisering innen brystoperasjoner.

Tomm K. Bjærke, klinikk- sjef, overlege og spesialist i plastisk kirurgi.