Skip to main content

HVERDAGSLUKSUS på byens eget spa

Når dagene blir mørkere og lufta kaldere, er det godt å ha noe å glede seg til. På Aquarama Spa har de spennende planer fremover.

Vibeke Holm Ruud, daglig leder i Aquarama, vil at flere skal få øynene opp for spaet deres, og samarbeider tett med Kristin Iglebæk som er daglig leder og ansvarlig for behandlingstilbud i Aquarama velvære.

– I løpet av sommeren har vi hatt konstruktive og gode dialoger med flere gjester, dette har inspirert oss til å videreutvikle spaavdelingen. Vi ønsker å være Kristiansands eget City Spa hvor folk har lyst til droppe inn på sparket eller vil tegne medlemskap. Om de trenger en deilig avrunding etter ei treningsøkt, en hyggelig opplevelse sammen med kjæresten eller vil finne på noe gøy med gjengen, skal Aquarama Spa være et attraktivt samlingssted. Jevnlige eventer og videreutvikling av konsepter som for eksempel utdrikningslag er deler av strategien for å få spaet høyere opp i folks bevissthet, forteller Vibeke.

VELVÆREKVELDER

Kristin har også inntrykk av at mange kristiansandere ikke er godt nok kjent med bredden i behandlingstilbudet. Dette vil hun gjøre noe med.

– Vi planlegger blant annet noe vi har kalt kveldspa, som blir lukkede arrangementer for 30–35 personer. Her får deltakerne smakebiter på ulike kropps- og hudpleiebehandlinger, goodiebags samt noe godt i glasset og på tallerkenen. I tillegg kan gruppen benytte de andre spafasilitetene som varmtvannsbassengene Helsebadet og Kilden, de fire badstuene, opplevelsesdusjen, fotbadene og kaldkulpen, forteller hun.

– For ordens skyld må jeg nevne at alle aktiviteter selvfølgelig avholdes i tråd med de til enhver tid gjeldende retningslinjer når det gjelder smittevern, legger Vibeke til.

NATTBAD

Et annet nytt tilbud som Vibeke jobber med er nattåpent i hele badeanlegget.

– Ideen kom en dag jeg jobbet sent og spaserte rundt her om kvelden. Skliene var skrudd av, det var mørkt ute og lyset i anlegget fantastisk. Nesten magisk. Jeg tenkte på hvor fint det hadde vært å være i badet og utendørsbassenget på denne tiden av døgnet, og at dette er noe publikum bør få oppleve. Beliggenheten mot Bystranda og sjøen er helt utrolig flott, også når det er mørkt ute. Nattåpent er derfor noe vi vil teste ut i nær fremtid, forteller hun engasjert.

Vibeke Holm Ruud oppfordrer til slutt Bylivs lesere til å følge med på Facebook for å få med seg når de ulike arrangementene vil foregå utover høsten.

NÅR HUN IKKE TAR SEG EN DUKKERT I KALDKULPEN JOBBER THEA TRYDAL HANSEN SOM DIGITAL MARKEDSKOORDINATOR PÅ AQUARAMA.

PÅ AQUARAMA SPA ER DET FIRE FORSKJELLIGE BADSTUER MED ULIKE HELSEBRINGENDE FUNKSJONER.

ARVYDAZ PASKEVICIUS ER UTDANNET FYSIOTERAPUT OG MASSØR MED MER ENN 10 ÅRS ERFARING. HAN TILBYR BÅDE VELVÆRE-, SKADEBEHANDLINGS- OG IDRETTSMASSASJER. AQUARAMA VELVÆRE HAR ET FULLVERDIG TILBUD AV BEHANDLINGER TIL BÅDE ANSIKT OG KROPP, TIL MENN OG KVINNER.