Skip to main content

Trenger du inspo til ting å gjøre i sommer er det bare å lese videre. Noen av Kvadraturens kjente fjes deler sine tips til både aktiviteter og sommergarderobens must. Nå er det bare å kle seg opp og komme seg ut for å nyte alt sommeren har å by på!

Dette gleder jeg meg til i sommer:

Sommeren er best på Sørlandet! Jeg gleder meg til byen yrer av liv, og til at sentrum minner om en herlig storby med mye aktivitet. Både på Torvet og Fiskebrygga er det jo flust av steder med uteservering og sommerstemning ut i de sene nattetimer.

Det å kunne nyte sjø, svaberg og båtliv i kombinasjon med byliv er noe av det unike vi har, og som nytes i fulle drag om sommeren. Jeg gleder meg til mye aktivitet og gode opplevelser – og til sommerferie med de herlige gutta mine.

«Må ha» i sommer

Om sommeren må jeg ha masse is, badetøy og en god bok. Mye god grillmat og god vin kommer også godt med. Med to aktive små gutter er vi også alltid på utkikk etter spennende aktiviteter og opplevelser, og personlig kan jeg jo selvsagt anbefale en eller flere turer til Aquarama.

AQUARAMA
Vibeke Holm Ruud

Dette gleder jeg meg til i sommer:

Jeg gleder meg til endelig å kjenne på en normal og fri sommerfølelse igjen, uten munnbind og klemmeforbud! Jeg gleder meg til fargerike sommerkjoler, stekende sol i panna, smørblide kunder, festivaler, masse iskrem og årets første utepils på Fiskebrygga.

Følelsen av at ting er tilbake til normalen. Hvem hadde trodd at man kunne glede seg sånn til bare en helt «normal» sommer? Og da, selvfølgelig, i Norges fineste sommerby!

«Må ha» i sommer

Farger, farger og atter farger! Bruk sommeren på å feire livet litt ekstra – og da gjerne i sterke, friske farger som knall rosa, frisk gressgrønn og oransje.

Den hvite sommerkjolen funker like bra som alltid, men ikke vær redd for å sprite den litt opp.
Sneakers er fortsatt en stor vinner til de fleste antrekk, heldigvis. Så bena våre skal fortsette å nyte livet. Match, kræsj – gjør det som faller deg inn: hvis du føler deg vel, ser du bra ut.

MAGE
Gorine Tharaldsen

Dette gleder jeg meg til i sommer:

Bystranda 29 juni! Det blir sommerens høydepunkt når verdensstjernen Andrea Bocelli kommer for å synge sammen med vårt flotte symfoniorkester og kor.

«Må ha» i sommer

Sommerlykke på Sørlandet med iskrem fra Hennig Olsen må jo være med her. I tillegg gleder jeg meg til sykkelturer til byen med gode restaurantopplevelser – jeg elsker

når det er yrende liv på uterestaurantene! Bading fra svabergene i Paradisbukta på Langenes og kajakk- turer i vår nydelige skjærgård er også sommerlykke for meg.

KILDEN
Anne Kristin Tjørve Bjelland

Dette gleder jeg meg til i sommer:

En fin sommer med masse turister og et yrende byliv som bruker Kvadraturen på sitt beste! Vi er jo en sommerby med de beste butikkene, og vi har masse gøy å tilby både store og små. Det er sant som det sies: Kvadraturen har alltid mer å by på.

«Må ha» i sommer

Sommerkjole med de perfekte skoene og tilbehøret. Både hatt, vesker, smykker og

solbriller hører med. Og gjerne i sterke, trendy farger, som knallgrønn, oransje, rosa, gull og kongeblå kombinert med duse farger.

SKOTIQUE
Pernille Edvardsen