Skip to main content

Sacha Beauty tilbyr det aller meste innen skjønnhet, velvære, piercing og tatovering. Her settes kvalitet, kompetanse og erfaring høyt. Det nyter kundene godt av.

  – Jeg er en perfeksjonist, og gjør alt hundre prosent. Det er også vår filosofi her i klinikken. Vi tar ingen snarveier, sier Nasim Kazemkhani.

Hun tar oss imot i lekre lokaler i Skippergata 11, nesten på hjørnet av Markensgate. Her driver hun Sacha Beauty, sammen med kollegene Narges, Amir, Alex og Malene.

– Vi har alle våre spesialområder og vektlegger faglig kompetanse høyt. Vi tilbyr kvalitet av ypperste klasse og takker alle kundene som har støttet oss på veien, sier Nasim.

For 14 år siden startet hun Sacha Beauty som en liten skjønnhets-salong i Henrik Wergelands gate. Siden har de vokst til å bli en konkurransedyktig klinikk med et bredt behandlingstilbud. På menyen står blant annet velvære, hudpleie, vippeextentions, fjerning av tatovering, kosmetiske behandlinger og medisinske behandlinger.

– Vi er kanskje aller mest kjent for permanent makeuptatovering, brynsbehandling, vipper og PRP-behandling for hårtap sier Nasim.

Sistnevnte behandling er svært populær særlig blant menn, men også kvinner, som sliter med hårtap.

– PRP-behandlingen er naturlig og svært effektiv. Det er en klinisk testet og dokumentert metode som stimulerer til ny hårvekst, gir tykkere hårstrå og bedre hårkvalitet, sier Narges Kazemkhani.

Hun er kosmetisk sykepleier med ti års fartstid, og har solid erfaring med denne og andre kosmetiske og medisinske behandlinger.

– Kundene setter pris på erfaringen, tryggheten og kompetansen vi tilbyr, sier Nasim.

Trofaste kunder

Inne på et behandlingsrom er Narges i gang med å gi Ulla Benjaminsen en fuktighetsgivende ansiktsbehandling. Hun har vært fast kunde i flere år.

– Jeg begynte med å stelle brynene hos Nasim for noen år siden, og går nå fast til Narges for hudpleie. Behandlingen gjør at jeg ikke trenger å bruke så mye sminke, siden huden blir så fuktet og fin, sier Ulla. Hun setter pris på ekspertisen på huset.

– De er veldig flinke til å oppdatere seg og er tidlig ute med behandlinger og produkter. Og så er det veldig behagelig å være her, sier hun.

Salongen legger stor vekt på å tilby kundene det aller beste både av behandlinger og kvalitetsprodukter fra eksklusive merker.

– De fleste som kommer hit har en utfordring eller et problem de ønsker å løse, enten det gjelder hud eller hår. Det er en stor glede å hjelpe med å løse problemene, sier Narges.

– En fantastisk jobb

Sacha har også en egen avdeling som tilbyr piercing og tatovering som ligger vegg i vegg med skjønnhetssalongen. Her regjerer tatoveringsartist Amir Kazemkhani og hans australske bestekompis og piercingartist Alex Edwards.

– Det er en fantastisk jobb. Jeg møter nye kunder hver dag og har mange gode samtaler, sier Amir.

Han har jobbet som tatovør i flere år og har opparbeidet seg en solid portefølje preget av kvalitetsarbeid.

– Jeg har alltid vært interessert i tegning og design, og i denne jobben får jeg utløp for kreativiteten. Her kommer jeg også tett på mennesker. Mange ønsker personlige tatoveringer, og forteller om sine historier i prosessen. Det tar tid å bli tatovert, og jeg blir godt kjent med de som sitter i stolen, sier han.

Mange kommer også innom for å oppleve krystallbutikken Grenseland som er tilknyttet tatoverings- og piercingstudioet.

– Jeg blir aldri lei av denne jobben, sier Amir med et smil.

Store ambisjoner

Alle som jobber på Sacha Beauty er sertifiserte innen sine felt, for å sikre solid kompetanse.

– Vi er opptatt av å holde oss faglig oppdatert, og reiser ofte utenlands for å kurse oss videre, sier Nasim.

Hun har utdanningen sin fra anerkjente Phi Academy, og er master i fem linjer innen PMU og hudbehandling. Det innebærer at hun har kommet gjennom et trangt nåløye, og er sertifisert til å holde kurs over hele verden i for eksempel permanent makeuptatovering.

– Jeg er den eneste i Norge som utfører «NanoBrows», som er en videreutviklet teknikk av microblading for brynstatovering, forteller hun. Nasim har store ambisjoner fremover.

– Jeg tenker utenfor Kristiansand og Norges grenser. Jeg tenker stort, og at vi skal kunne hevde oss i verdenstoppen på våre felt, sier Nasim. Nå er målet å bli en ledende klinikk i bransjen, i første omgang på landsbasis.

– Vi har store planer, så følg med! avslutter hun med et smil.