Skip to main content

I snart 40 år har Reiersen VVS fikset lekke kraner og levert de lekreste baderom til byens innbyggere.
De står støtt i sentrum, og har ingen planer om å flytte på seg.

Den bunnsolide håndverksbedriften har ti ansatte, hvorav fem er rørleggere. Eller servicerørleggere, som de kaller det. Daglig leder Atle Jonassen, er stolt av sine rørleggere: – De er vant til å jobbe hjemme hos folk, og setter sin ære i å yte god service. De tar av seg på beina og rydder opp etter seg, sier Jonassen fornøyd. – Når vi inviteres hjem til noen skal vi opptre som gjester, det er annerledes på nybygg hvor rørleggeren gjør seg ferdig før innflytting. Reiersen VVS har spesialisert seg på privatmarkedet. De bygger nytt- eller moderniserer bad, skifter varmtvannsberedere og fikser lekke kraner. Med seg på laget har de faste elektrikere, murere, malere og snekkere. – Vi har opparbeidet oss gode samarbeidsavtaler gjennom mange år, og vet at vi har konkurransedyktige priser, sier Jonassen. Nytt bad trenger nemlig ikke koste flere hundre tusen.
– Det er mange måter å pusse opp et bad på. Vi tilpasser oss kundens ønsker og budsjett, og har levert nye bad fra kr 150 000,- og oppover. De fleste ligger likevel et sted mellom 190 000,- og 260 000,- alt inkludert. Det vil si snekker, rørlegger, murer, elektriker, fliser, innredning og alt utstyr. Full pakke.
At de er en lokal bedrift gjør at de strekker seg litt lenger. Kundene kommer gjerne innom butikken, og folkene hos Reiersen er alltid tilgjengelige og parat til å hjelpe om noe går galt. – Det er viktig for oss å ha et godt renommé – kunden skal være fornøyd. Selvsagt skjer det feil iblant, men vi har alltid ordnet opp, sier Atle Jonassen. – Vi hadde ikke overlevd i 40 år hvis vi ikke hadde hatt den innstillingen. Han fortsetter: – Vi leverer i snitt et bad i uka. I tillegg har vi varmepumper og vannbåren varme til private boliger og hytter. Vi har en veldig god innkjøpsavtale gjennom Comfort-kjeden, og kan skaffe de aller fleste merker.

Til slutt et råd til dem av oss som helst handler på nett fra utlandet i den tro at så lenge det er en kjent merkevare er det like bra som i butikk, bare billigere. – Vær sikker på at det du kjøper er godkjent for norske forhold. Kjente merkevarer kan være laget for salg i land med et helt annet vanntrykk enn vi har i Norge. Gjør grundig research og vit hva du kjøper, anbefaler butikksjef Mosta. Han har vært hos Reiersen VVS i 17 år, og har erfart netthandel på godt og vondt.