Skip to main content
VIKTIG BESKJED
Dette magasinet ble produsert før koronaviruset satte en stopper for de fleste aktiviteter i samfunnet.
Åpningstider, tilbudspriser og datoer som står i de forskjellige annonsene og sakene kan derfor være utdaterte.
For oppdatert informasjon, sjekk kvadraturen.no eller den enkelte bedrifts hjemmeside.

NASIM KAZEMKHANI ØNSKER DEG VELKOMMEN I VAKRE, ROLIGE OMGIVELSER.

En salong av ypperste klasse

 

Nederst i Skippergata finner du Sacha Beauty. Den rolige atmosfæren gjør at skuldrene senker seg straks du kommer innenfor døren.

 

NORGES ENESTE TILBYDER AV NANOBROWS, EN TEKNIKK HVOR MAN VED HJELP AV EN NANONÅL TEGNER SVÆRT TYNNE HÅRSTRÅ.

 

Nasim Kazemkhani er eier, og en av to ansatte. Hun kom til Norge fra Iran i 2002 og startet Sacha Beauty i 2008. I fjor flyttet de til nytt, delikat lokale nederst i Skippergata, og nye og gamle kunder blir tatt varmt imot. Gjennom 12 år har Nasim opparbeidet seg mange trofaste kunder. Det er få drop-in kunder, de aller fleste er gjengangere hun kjenner godt. – Det er en glede å komme på jobb og møte dem, smiler hun. – De er som en del av familien, og det er så gøy at de kommer hit igjen og igjen.

BEST PÅ BRYN
Nasim er svært opptatt av å holde seg oppdatert, og reiser stadig på kurs. Hun drar ofte til utlandet for å lære nye teknikker før de kommer til Norge. Hun er den eneste i Norge som tilbyr NanoBrows fra Phi Academy, en av verdens beste utdanningsinstitusjoner innen faget. NanoBrows gir et enda mer presist resultat enn microblading – man tegner svært tynne «hårstrå» ved hjelp av et apparat med en nanonål. –Målet mitt er å bli den beste innen make-up tatovering, sier Nasim, som måtte levere inn dokumentasjon på arbeider i seks måneder før hun fikk godkjenning av det anerkjente akademiet.


RYNKEFRIE MANNFOLK Med seg på laget har hun også Narges, som er dermatologisk sykepleier med spesialutdanning i anti ageing-behandling for menn. Hun merker økende etterspørsel fra den mannlige andelen sørlendinger, og presiserer at det er et eget fagfelt. –Det er utrolig viktig å beholde det maskuline i ansiktet. Menn skal fortsatt se ut som menn selv om de ønsker å se litt yngre ut. Merket de jobber med er Restylane som har vært i markedet i over 20 år. Det er kjent for å gi volum og kontur til lepper, men brukes også til å redusere rynker og aldringslinjer i ansikt og øke hudens elastisitet og struktur. Restylane er strenge på hvem som får jobbe med merket, noe Nasim er glad for. –Det tar flere år å jobbe seg opp, sier hun. – Narges er en av få i Norge som er sertifisert til høyeste nivå av Restylane. Kvalitet er det aller viktigste for oss, og vi setter stor pris på de strenge kravene de setter til salongene.

SMERTEFRI FJERNING Har du en tatovering du gjerne vil bli kvitt finnes det hjelp å få! Som eneste på Sørlandet tilbyr Nasim Phi Removal, som er fjerning av både make-up-tatoveringer og «vanlige» tatoveringer ved hjelp av fruktsyre. Skånsomt for huden, helt smertefritt og uten fare for arr.

NYTT HÅR
Et tilbud du kanskje ikke har hørt om er PRP-behandling mot hårtap. Behandlingen er helt naturlig og svært effektiv, både for menn og kvinner. –Narges har kunder som kommer hit fra Oslo, forteller Nasim. – Dette er en ny måte å behandle hårtap på, og man ser topp resultat etter fire behandlinger. Den fungerer også godt for kvinner som har mistet hår etter fødsel. PRP er en klinisk testet og dokumentert metode som bremser hårtap, stimulerer til ny hårvekst og gir tykkere hårstrå og bedre hårkvalitet. Vår filosofi er kvalitet i alle ledd. Vi vil tilby det aller beste, og kundene er våre beste ambassadører. Markedsføringen vår er via jungeltelegrafen, og det er jo den beste måten å bli kjent i markedet på. Selv om kundekretsen vokser har Nasim ingen planer om å utvide. – Vi har lykkes gjennom hardt arbeid, og vil heller utvikle oss enn å vokse. Vi er der vi er i dag takket være våre trofaste kunder og vi vil alltid tilby dem det beste av det beste, avslutter Nasim Kazemkhani.

HOS SACHA BEAUTY KAN DU FORNYE DEG FRA TOPP TIL TÅ!