Skip to main content
VIKTIG BESKJED
Dette magasinet ble produsert før koronaviruset satte en stopper for de fleste aktiviteter i samfunnet.
Åpningstider, tilbudspriser og datoer som står i de forskjellige annonsene og sakene kan derfor være utdaterte.
For oppdatert informasjon, sjekk kvadraturen.no eller den enkelte bedrifts hjemmeside.

 

Tid til egenpleie

En kopp avslappende te med din favoritt podkast på øret, eller en times massasje etter en hard uke. Unn deg og kroppen din det lille ekstra – det har du garantert fortjent.

 

 

 

1. SKJEGGPLEIE – THE MAN CAVE BARBER LOUNGE / 358,- 2. SHAMPOO BAR – SUNKOST / 139,- 3. KATALYSATORLAMPE – OLIVIAS HUS / FRA 599,- 4.BODY CLEANSER – MILLA INTERIØR / 260,- 5. DUFTLYS – TING_ / 349 6. AQ SPA FRA 175,- / MASSASJE FRA 595,- 7. UNISEX DUFT – FREDRIK & LOUISA / FRA 899,- 8. HUDPLEIESERIEN DERMICA – APOTEK1 9.BADEAND NATURLIG GUMMI – MELLOMSTOR/MANAMANA / 179,- 10. ØKOLOGISK TOP TO TOE-SÅPE – MELLOMSTOR/MANAMANA / 189- 11. HÅNDKLE I ØKOLOGISK BOMULL – KID INTERIØR / 99,- 12. HUDPLEIESERIEN IVI AIA – NORMAL / FRA 59.- 12. YOGI TEA – LILLANS COFFEE & TEA / 46,-